preskoči na sadržaj

Osnovna škola Marčana

 > Naslovnica
oglasna ploča

"MALI I VELIKI KREATIVCI"

Autor: Sanela Bodiš, 18. 2. 2020.

U četvrtak, 13.02. 2020., učenici četvrtog razreda OŠ Marčana sa svojom razrednicom Jasminom Dželadinov Milošević sudjelovali  u aktivnostima projekta „Mali i veliki kreativci“ Udruge osoba s kombiniranim smetnjama u psihofizičkom razvoju Istarske županije. 
Na početku susreta učenici su upoznati sa aktivnostima Udruge.  Slušali su recitacije o ljubavi  koje je napisala Ana Bilić, korisnica Udruge. Učenici su izveli kratak program, a zatim su krenuli s radom u radionicama. 
 


 

 

Učenici su zajedno s korisnicima Udruge izrađivali jastučiće od filsa u obliku srca, čavlićima i vunom oblikovali srca i u posljednjoj radionici su koncem i iglom šivali srca. Dječaci su bili oduševljeni radionicom u kojoj su radili s čavlićima i vunom, a djevojčice su bile zadovoljne jer su izrađivale jastuke u obliku srca koje su dobile na dar i ponijele ih kućama. Nakon završetka radionica, učenici i korisnici Udruge, počastili su se pizzom i sokovima. Uslijedila je i mala zabava, svirka, pjesma i ples.

Bilo je to veoma lijepo druženje, ali i prigoda da učenici  pokažu svoje razumijevanje različitosti uključivanjem   u ponuđene  zajedničke aktivnosti.

 

IZVJEŠĆE  ANE JEROMELA O OBAVLJENOM ZADATKU

Učenici 4.razreda Osnovne škole Marčana sa učiteljicom Jasminom bili su u posjetu Udruzi roditelja s kombiniranim smetnjama. Išli smo u četvrtak ,13.02. 2020., ujutro sa kombijem Udruge u Pulu u Karlo Rojc.
Kad smo stigli u Udrugu zapjevali smo im tri pjesme, a oni su nas počastili pizzom, pićem i radionicama.
Na radionicama smo radili jastuke u obliku srca, na drvenim daskama pomoću čavlića i konca oblikovali smo srce.
Lijepo smo se proveli i bilo nam je jako, jako lijepo družiti se s korisnicima Udruge.
Veselim se ponovnom susretu s njima!
CMS za škole logo
Osnovna škola Marčana / Marčana 166, HR-52206 Marčana / os-marcana.skole.hr / ured@os-marcana.skole.hr
preskoči na navigaciju