preskoči na sadržaj

Osnovna škola Marčana

 > Nastava  > PŠ Loborika
PŠ Loborika

ŽUPANIJSKO NATJECANJE - GRANIČAR

Autor: Sanela Bodiš, 2. 3. 2020. 09:30

Učenici prvog razreda OŠ Marčana i PO Loborika sudjelovali su na Županijskom natjecanju u graničaru te su uz dobru zabavu i jedno novo korisno iskustvo osvojili 2. mjesto te se okitili srebrnim medaljama. Ovo je prvo natjecanje te im svima od srca čestitamo!

 

 


 

 [više]

OBILJEŽAVANJE DANA RUŽIČASTIH MAJICA

Autor: Sanela Bodiš, 26. 2. 2020. 11:48

Učenici Loborike kažu STOP NASILJU! Biramo ljubav heart

 

 

 


 

 [više]

ČESTITKA UČENIKA PO LOBORIKA

Autor: Sanela Bodiš, 20. 12. 2019. 11:22

Blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2020. godinu žele Vam učenici i učiteljice PO Loborika!

 

 

 

 


 

 [više]

POČAST ŽRTVAMA VUKOVARA I ŠKABRNJE

Autor: Sanela Bodiš, 19. 11. 2019. 15:05

Učenici PO Loborika dostojanstveno su odali počast žrtvama Vukovara i Škabrnje i svim stradalima u Domovinskom ratu. Svaki učenik je zapalio svijeću od kojih je formirano srce mira i ljubavi!

 

 

 


 

 [više]

IZVANUČIONIČKA NASTAVA RAZREDNE NASTAVE

Autor: Sanela Bodiš, 21. 10. 2019. 20:57

U ponedjeljak, 21.10.2019., učenici razredne nastave bili su na izvanučioničkoj nastavi u posjetu Zračnoj luci Pula i Nezakciju.
Uz vodstvo djelatnice, učenici su naučili kako se snaći pri dolasku u zračnu luku, kupovini karata, čekiranju, vaganju prtljage te prolasku kroz senzore do aviona. Bili su na pisti, gledali dolazak aviona, prezentaciju vatrogasaca i igrali se s psima dresiranima za tjeranje ptica s piste. Bilo je to jedno poučno i zanimljivo iskustvo. Kroz povijest samog grada Nezakcija vodila nas je djelatnica arheološkog muzeja te nam na zanimljiv način pričala i pokazala ostatke grada gdje su živjeli naŠi preci Histri.


 

 [više]

OBILJEŽAVANJE DANA ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE - RAZREDNA NASTAVA

Autor: Sanela Bodiš, 21. 10. 2019. 20:44

U četvrtak, 17.10.2019., učenici od 1. do 4. razreda obilježili su Dan zahvalnosti za plodove zemlje u obližnjem ugostiteljskim objektu Vesna Loborika. Učenici su od glavnih sastojaka miješili peciva, oblikovali ih i na kraju ih degustirali dijeleći svoje pecivo međusobno. Bila je ovo vrlo poučna i zanimljiva radionica.

Istog dana učenici su posjetili malu galeriju - izložbu biciklizma u Loborici gdje su vidjeli fotografije nekadašnjih državnih prvaka i opremu te bicikl kojim su nekad išli na utrke. Sve to prezentirao im je gdin.Lucano Valčić, nekadašnji biciklist , a povezano je s našom temom zavičajne nastave Biciklizam u Istri.


 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 CMS za škole logo
Osnovna škola Marčana / Marčana 166, HR-52206 Marčana / os-marcana.skole.hr / ured@os-marcana.skole.hr
preskoči na navigaciju