preskoči na sadržaj

Osnovna škola Marčana

Junior business minds selling online eco-traditional games

JUNIOR BUSINESS MINDS SELLING ONLINE ECO-TRADITIONAL GAMES

Učitelji i ostali zaposlenici škole će razviti i proširiti metode podučavanja o poduzetništvu i tehnologijama, unaprijedit će znanje engleskog jezika, upoznat će zemlje partnerskih škola, razvit će socijalne vještine, povećat će sudjelovanje lokalnih vlasti i cjelokupne zajednice kroz aktivnosti u projektu. Učenici će dobiti znanje o poduzetništvu i tehnologijama, upoznati kulture drugih zemalja, poboljšati znanje engleskog jezika, naučiti uspješno surađivati što je korisno za njihove buduće karijere, razvit će socijalne vještine kroz suradnju sa sudionicima iz drugih zemalja. Lokalna zajednica će biti izvještavana o napretku projekta i proširit će znanje o novim pristupima u edukaciji. Lokalne vlasti će promovirati lokalnu zajednicu u partnerskim zemljama, stvoriti novi stav prema izazovima edukacije i proširiti znanje kroz nove pristupe edukaciji. Ovim projektom želi se potaknuti autonomija kod učenika i unaprijediti njihove vještine koristeći za to realan životni smislen kontekst u kojem će oni naučiti i uvježbavati osnovne poduzetničke vještine. Učenici će dizajnirati i voditi web stranicu na kojoj će "prodavati" te igre. Konačni proizvod projekta bit će vodič koji će napisati učenici sa svim koracima koji su potrebni da bi se osnovala uspješna tvrtka koja prodaje proizvode online. Tijekom trajanja projekta učenici će u pratnji nastavnika putovati u zemlje koje su partneri u projektu (ove šk.god. Irska, Italija, Latvija). Projektom je predviđeno pet mobilnosti s pet učenika i dva nastavnika u svakoj, od kojih će se ove školske godine odviti 3.


vijesti

ČETVRTA MOBILNOST UČENIKA - IRSKA - ERASMUS+

Autor: Sanela Bodiš, 21. 10. 2019. 22:37

Učenici OŠ Marčana sudjelovali su u 4. razmjeni učenika iz projekta Erasmus+. Četvrta mobilnost učenika odvijala se u Irskoj gdje su učenici u pratnji dviju učiteljica boravili od 6. do 11. listopada 2019. g.
Za vrijeme boravka u Irskoj posjetili smo grad Tralee i njegovu okolicu, sudjelovali smo u radionici fotografiranja te se družili s učenicima partnerima iz 5 različitih zemalja.


 

 [više]

 CMS za škole logo
Osnovna škola Marčana / Marčana 166, HR-52206 Marčana / os-marcana.skole.hr / ured@os-marcana.skole.hr
preskoči na navigaciju