preskoči na sadržaj

Osnovna škola Marčana

 > Naslovnica
oglasna ploča

Informacije za profesionalno usmjeravanje učenika

Autor: TINA ŠARIĆ, 28. 5. 2021.

Dragi učenici osmog razreda,

dobili smo informaciju od  UO za obrazovanje sport i tehničku kulturu,  te obavijest PU istarske o mogućnostima izbora zanimanja policajac/policajka. Informaciju, kao mogućnost izbora zanimanja, ovdje prilažemo.

  Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini. Nažalost, zbog situacije s virusom Covid-19 ove godine nisu u mogućnosti organizirati dane otvorenih vrata, na kojima bi kroz prezentaciju svih rodova policije i policijske opreme pokušali približiti mladima policijski poziv i animirati ih za rad u policiji.

 

Kako bi informaciju o natječaju približili što većem broju mladih s Istarske županije, informaciju o natječaju ustupamo svojim učenicima putem društvenih mreža svoje obrazovne ustanove. Natječaj traje do 15. kolovoza, a više informacija o natječaju možete pronaći na web stranici PU istarske  - Natječaj za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini. Na web stranici je objavljena i vijest o novim uvjetima testiranja kandidata, kao i video poligona koji kandidati moraju proći na testiranju, a što bi također moglo biti zanimljivo onima koji se odluče prijaviti na natječaj - Obavijest kandidatima za zanimanje policajac/policajka.


 
CMS za škole logo
Osnovna škola Marčana / Marčana 166, HR-52206 Marčana / os-marcana.skole.hr / ured@os-marcana.skole.hr
preskoči na navigaciju