preskoči na sadržaj

Osnovna škola Marčana

 > Naslovnica
oglasna ploča

ORGANIZACIJA NASTAVE ZA UČENIKE OD 1. DO 4. RAZREDA PREMA KOMBINIRANOM MODELU OD 11. SVIBNJA 2020. GODINE

Autor: Sanela Bodiš, 4. 5. 2020.

Poštovani roditelji/skrbnici!

Od 11. svibnja 2020. trebala bi započeti nastava u školskim ustanovama IZNIMNO za učenike od 1. do 4. razreda čija oba roditelja rade i ne mogu drugačije organizirati čuvanje, a osim toga, ispunjavaju i druge uvjete.

Nastava će biti organizirana prema Uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i uputama MZO za organizaciju nastave koje su objavljene na web stranici škole. Molimo Vas da pažljivo proučite navedene upute u kojima je, između ostaloga, navedeno kojim kriterijima treba udovoljiti da bi učenici mogli biti uključeni u nastavu u školi radi sprječavanja daljnjeg širenja epidemije.  

Boravak učenika u školi bit će organiziran sukladno „Mjerama za zaštitu od širenja epidemije COVID-19“ koje šaljemo u privitku ove obavijesti.

Produženi boravak neće moći biti organiziran ukoliko se za njega prijave učenici iz više razrednih odjela jer ne smiju biti miješane grupe.

Školski prijevoz neće biti organiziran dok se ne steknu za to potrebni sigurnosni uvjeti.

Dostavljamo Izjavu o uključivanju djeteta u nastavu u školi s početkom od 11. svibnja. Izjavu ispunjavaju samo roditelji one djece koja će od 11. svibnja pohađati nastavu u školi. Ispunjenu izjavu treba dostaviti najkasnije do srijede 6.5.2020. do 12,00 sati na e-mail adresu škole: ured@os-marcana.skole.hr   ili  razrednicima putem viber poruke.

Pošto je ograničen broj učenika koji smije biti u jednoj grupi, u skladu s čime škola mora pripremiti prostor i rasporediti djelatnike, molimo Vas da se dosljedno pridržavate roka za slanje Izjava o uključivanju učenika u nastavu u školi.

Ostali učenici će i dalje imati nastavu na daljinu na način koji je dogovoren s vašim razrednim učiteljima.

Sve daljnje informacije i službene upute bit će vam proslijeđene u trenutku kada ih škola dobije.

U ime učitelja OŠ Marčana zahvaljuje Vam na izvrsnoj suradnji i velikom angažmanu u nastavi na daljinu, te vjerujem da ćemo, kao i do sada, na korist Vaše djece uspješno odgovoriti novim izazovima koji su pred nama.

Prilozi:

Izjava o uključivanju djeteta u nastavu u školi

Epidemiološke mjere u školi

Ravnateljica:

Nensi Kaluđerović, prof.
CMS za škole logo
Osnovna škola Marčana / Marčana 166, HR-52206 Marčana / os-marcana.skole.hr / ured@os-marcana.skole.hr
preskoči na navigaciju