Datum objave: 26. veljače 2024.

Međunarodni dan čitanja naglas

U četvrtak 15. veljače drugi je razred s knjižničarkom obilježio Međunarodni dan čitanja naglas (s malim zakašnjenjem zbog odsutnosti knjjižničarke).
Nakon uvodnog razgovora o važnosti čitanja od najranije dobi, u goste su došli učenici četvrtog razreda: Melani, Chiara, Noemi, Bernard i Loris koji su učenicima drugoga razreda čitali kratke ulomke iz najpoznatijih bajki, a oni su pogađali naslove. Ovaj dio sata bio je natjecateljskog karaktera. Čitačima iz četvrtog razreda zahvalili su na čitanju naglas i pozdravili ih pljeskom te prionuli na kreativni zadatak u kojem su, podijeljeni u tri grupe, od zadanih riječi trebali sastaviti kratak tekst i naučiti ga lijepo čitati naglas. Svi su zajedno zaključili da je zabavno čitati naglas, ali i slušati kada nam netko drugi čita.

Pročitajte još

Posjet Let’s Grow! konferencije

Posjet Let’s Grow! konferencije

Učenici koji pohađaju izvannastavnu aktivnost robotike, s učiteljicom informatike Sanelom Bodiš, posjetili su ICT konferenciju Let's Grow. Tema ovogodišnje konferencije je bila AI u fokusu. Predavanja koja su učenici ativno pratili izlagali su stručnjaci iz ICT, ali i...

Skip to content