Datum objave: 31. svibnja 2024.
Kategorija: Naslovnica | Projekti

Projekt Crvenih nosova “Djeca u školama za djecu u bolnicama”

Učenici 2. i 4. razreda sudjelovali su u projektu CRVENIH NOSOVA “Djeca u školama za djecu u bolnicama” pod vodstvom školske pedagoginje, učiteljice 2. razreda Nine Pliško i učiteljice 4. razreda Jasmine Dželadinov Milošević.

Projekt se provodio tijekom tijekom svibnja 2024. godine s ciljem da potaknemo empatiju među učenicima osnovnih škola te podijelimo s njima ljepotu i radost davanja.

Projekt CRVENIH NOSOVA “Djeca u školama za djecu u bolnicama” provodio se kroz razgovor učiteljice i školske pedagoginje s učenicima o emocijama koje se javljaju tijekom boravka u bolnici, a zatim su učenici, koristeći priloženu brošuru i video, saznali što rade CRVENI NOSOVI i tko su klaunovidoktori. Na satu likovne kulture, učenici su odabrali svog klauna iz brošure, nacrtali ga i potpisali se na crtež, kako bi njihov rad unio radost djeci u bolnicama.

Više informacija o projektu pronađite na web stranici: https://www.crveninosovi.hr/djeca-u-skolama-za-djecu-u-bolnicama/ .

Pročitajte još

Dan kruha

Dan kruha

Dana 14. listopada 2024. učenici od 1. do 4. razreda OŠ Marčana obilježili su Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje prigodnom zakuskom koju su učenici pripremili uz pomoć svojih obitelji i učiteljica.

Snalaženje u prostoru

Snalaženje u prostoru

Nitko se ne diže tako visokokao onaj koji zna kuda ide.H. B. Stendhal Kako bi sigurno koračali i pronašli put važno je znati orijentirati se.Trećaši su naučili snaći se u prostoru pomoću znakova u prirodi, kompasom i planom mjesta. Izrađivali su maketu naselja od...

Osiguranje učenika

Osiguranje učenika

Poštovani roditelji/staratelji, u OŠ Marčana odabrano je AgramLife osiguranje za osiguranje učenika od posljedica nesretnog slučaja. Ukoliko želite osigurati svoje dijete, molimo Vas da prema primjeru uplatnice izvršite uplatu. Potvrdu uplate nije potrebno donostiti u...

Skip to content